Власеница примјер добре сарадње локалног и републичког нивоа власти

04.02.2024.

Предсједник Републике Српске Милорад Додик и премијер Радован Вишковић у посјети су Власеници гдје су разговарали са руководством ове општине.

Додик је након састанка похвалио руководство општине предвођено начелником Мирославом Краљевићем, истичући да је Власеница примјер добре сарадње локалног и републичког нивоа власти.

– Ниједно питање које је начелник отворио није остало без одговора, наставићемо да радимо и надам се да ће Краљевић дуго година остати на челу општине – рекао је Додик.

Он је истакао да ће скијашки центар “Игришта” у Власеници бити изграђен и да ће бити на понос свих, истичући да је ријеч о добром пројекту, о чему говори и чињеница да постоје инвеститори који желе да граде садржаје на Игриштима.

Додик је рекао да је на данашњем састанку разговарано о реализацији овог пројекта, што ће заједнички координисати општина, Олимпијски центар “Јахорина” и Влада, односно ресорно министарство.

Он је најавио да ће у наредних неколико дана у Власеници бити одржан састанак о даљој реализацији изградње скијашког центра “Игришта”.

– Учинићемо све да се то заврши. Интезивираћемо радове на Игриштима, данас смо се договарали како то да учинимо. Неће бити урађено ништа мимо регулационог плана и мимо правила, нити ће бити дивље градње – рекао је Додик.

 

Подијели: