Честитка Милошу Вучевићу на именовању за предсједника СНС

27.05.2023.

Предсједник Савеза независних социјалдемократа Милорад Додик упутио је честитку новоизабраном предсједнику Српске напредне странке Милошу Вучевићу, са жељом да СНС настави свој рад и пут, вођена политичком коректношћу и искреним залагањем за свој народ.

“Након свих ових година изузетне и успјешне сарадње са господином Александром Вучићем, Ваше именовање доноси само континуитет и наставак реализације заједничких интереса, на општу корист грађана Републике Србије и Српске”, истакао је Додик.

Предсједник СНСД-а је оцијенио да је оваква одлука била очекивана с обзиром на Вучевићев досадашњи ангажман и повјерење које је стекао као политички актер, а прије свега као човјек, саопштено је из СНСД-а.

“Надам се да ћемо и даље јачати братске везе Републике Српске и Републике Србије, наставити чувати традицију српског народа у овим изазовним временима, штитећи наш опстанак на овим просторима. Желим Вам добро здравље, успјех и остварење свих циљева у току манадата на функцији предсједника СНС-а”, наводи се у честитки лидера СНСД-а упућеној Вучевићу.

Подијели: