Честитка поводом 26 година АТВ – очувала интегритет професионалног новинарства

03.06.2023.

Предсједник Републике Српске Милорад Додик у честитки поводом 26 година од оснивања Алтернативне телевизије (АТВ) истакао је да је та медијска кућа преданим радом и пожртвованошћу, рационалним информисањем шире јавности успјела да очува интегритет професионалног новинарства и да с јасном визијом задржи бројну гледаност.

“Поводом обиљежавања 26 година од оснивања АТВ упућујем вам најискреније честитке за све ове године објективног и актуелног извјештавања, током којих сте пласирали информације искључиво у интересу грађана и јавности, изградивши тако дугогодишње повјерење”, навео је Додик у честитки директору, уредништву, цјелокупној редакцији и свим запосленима у овој медијској кући.

Додик је нагласио да је АТВ преданим радом и пожртвованошћу, рационалним информисањем шире јавности успјела да очува интегритет професионалног новинарства и да с јасном визијом задржи бројну гледаност.

“Упућујем вам искрене честитке на истрајности са жељом да и у будућем периоду, инспирисани новинарском етиком обављате свој посао креативно и савјесно”, додаје се у честитки предсједника Српске.

Подијели: