Христос воскресе – ваистину воскресе

16.04.2023.

Предсједник Републике Српске Милорад Додик пожелио је свима који данас прослављају највећи хришћански празник Васкрс да га проведу с породицом, уз трпезу и молитву у миру и добром здрављу.

-Васкрсење Христово изнова нас јача у вјери и љубави, у правди и истини, у породичним вриједностима, у сваком добром и честитом дјелу. Република Српска је наше заједничко добро дјело, којој на данашњи дан посвећујемо молитве јер је она гаранција нашег опстанка на овим просторима, поручио је Додик.

Истакао је да је поносан на Републику Српску у којој данас почиње велики спортски догађај – тениски турнир Српска
Опен.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Милорад Додик (@mdodik.official)

-Протекле седмице отворили смо тениски комплекс који заслужују Бањалука и Република Српска. Посебно сам захвалан Новаку Ђоковићу и породици Ђоковић који су прихватили моју иницијативу да Бањалука буде домаћин овог тениског турнира, који ће бити праћен широм свијета. Сигуран сам да нећемо стати на овоме и да идемо на нове побједе, додао је он.

Наводи и да јер азговарао и са Александром Вучићем о унутрашњим проблемима, који су, како каже, веома тешки на нивоу БиХ јер је ситуација бременита сталним захтјевима да се разграде уставни и дејтонски положај Српске.

-Упознао сам га да су кулминирали игнорантним, циничним и безобразним захтјевима да се сада имовина постави као проблем на нивоу БиХ како би они рјешавали ту имовину. То је за нас неприхватљиво јер имовина припада Републици Српској и то је ријешено Дејтонским споразумом, истиче Додик.

Подијели: