Српски народ не смије дочекати ново вријеме под колонијама странаца

28.05.2023.

Српски народ не смије дочекати ново вријеме под колонијама странаца јер би то значило да ће у будућности имати катастрофалне позиције које ће довести до његовог нестанка, написао је предсједник Републике Српске Милорад Додик на свом Инстаграм налогу.

Додик је напоменуо да “то подразумијева сталну борбу против колонијалне управе коју промовишу канцеларије америчке и британске амбасаде овдје, а које прате сатрапи већине других европских земаља које не смију да се побуне”.

– На Западу данас кажу да неће да разговарају са нама, а ако ја разговарам с неким другим, то за њих није прихватљиво, него нам још намећу рјешења – истакао је Додик.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Милорад Додик (@mdodik.official)

Додик је поручио да су његове посјете Русији и Азербејџану биле веома успјешне.

– Република Српска је показала свој значај кроз те састанке – навео је Додик.

Додик је нагласио да је “кључан био састанак с предсједником Руске Федерације Владимиром Путином, који је трајао више од сат времена”.

– То је био дијалог о различитим питањима. Предсједник Путин разумије ситуацију и Српска неће остати сама. Са Путином сам разговарао и о томе како ће се Русија понашати у погледу могућности да неизабрани високи представник наметне одређена рјешења Српској, па и у вези с имовином – прецизирао је Додик.

Додик је подсјетио да је по повратку из Русије и Азербејџана у Београду присуствовао скупу “Србија наде”.

– Скуп је био величанствен. Огромна маса људи пуна енергије и жеље да Србија буде стабилна, мирна и помирена и то је оно што је основна порука скупа – оцијенио је Додик.

Подијели: