“Увјерен сам да ћемо брзо положити камен темељац за хотел ‘Палас’ у Бањалуци”

20.05.2023.

Предсједник Републике Српске Милорад Додик рекао је да је увјерен да ће веома брзо бити положен камен темељац за хотел “Палас” у Бањалуци, који ће бити један од најљепших објеката у граду.

Додик, који је данас на бањалучком Тргу Крајине присуствовао презентацији пројекта новог изгледа хотела “Палас”, а на тој локацији је већ почело рушење недовршеног дијела хотела који је деценијама представљао “ругло” центра града.

Предсједник Српске је истакао да се на ово дуго чекало, али да је било много посла у вези са формално-правним питањима која су ријешена сарадњом локалних и републичких власти.

“Увјерен сам да ћемо веома брзо положити камен темељац и у неком оптималном времену потребном за градњу бити у прилици да отворимо један од најљепших објеката који имамо у граду”, рекао је Додик обраћајући се присутнима на презентацији пројекта, преноси Срна.

Он је додао да овим град добија хотел са међународним стандардима и који ће бити у ланцу свјетски познатих хотела, што ће омогућити добро пословање али и препознатљивост Бањалуке.

Подијели: